Hirdetés - Kérdés küldése
Kínál : sárkány > motoros
Apollo C15 / 912UL / Jetstar 2020. március 14.
Kattints nagyobb képért. Kategoria valtas miatt, tovabbra is elado szeretett, jol karbantartott, nem csicsas hanem hasznalhato, megbizhato kis sarkanyrepcsim.

Trajk: 2011-es gyartasu laprugos jetstar, abszolut ujszeru allapotu, 3 tarcsafekkel, 55 literes tankkal, alapmuszerekkel (seb/mag/vario/olajho/vizho/olajnyomas/toltesjelzo) villogoval, helyzetjelzo es leszallofenyekkel, ballonos kerekekkel.

Motor: 80 lovas 912-es, altalam kozel 300 orat, kulturaltan es 99%-ban csak turazasra, egyedul hasznalt eroforras. Rajta: egy eves (kb. 100 orat uzemelt) karbiszett, egy eves gyertyak, uj gyertyakabelek es gyertyapipak, vizes karburator futes, zsaluzott vizhuto. Az olajhuto jelenleg csak letakarva van, de a hozza valo gyari, vadonat uj Rotax termosztat jar hozza.

Legcsavar: 3 agu kievprop

A szarny masodik tulajos, 2014-es gyartmanyu, 450 oras, ujszeru es serulesmentes allapotban! A repuleseket leszamitva nem rohasztottam kinn a napon es osszecsukva SOHA nem volt. Egyeduli hianyossaga, hogy a felso kor hevederei alltukban is kepesek elerni es bar le vannak biztositva, ezeket iden ajanlott cserelni, vagy megerositeni.

A gep frissen atvizsgalt es kifogastalanul uzemel, csak azert adom el, mert 2 masinat nem tudnek a megfelelo szinvonalon karbantartani, fenntartani!

Erdeklodni barmikor lehet telefonon, de CSAK komoly szandeku emberek keressenek.

Az ara legalja: 8000 Euro vagy ennek megfelelo forint. Csere nem erdekel, alkudni pedig ebbol mar ne..
Telefon: +36205672372
Neved
E-mail címed
Üzeneted

© 2024 repulogep.hu
repulogep.hu Apróhirdetések