Hirdetés - Kérdés küldése
Kínál : sárkány > motoros
Apollo C15 / 912UL 2019. július 9.
Kattints nagyobb képért. Udv!

Legszivesebben soha nem adnam el, de megerett a kategoria valtas. Ha valaki elviszi, meg fogom siratni, de valtoznak az idok, foleg az idojaras.. :( Szeretett kis repulom ezert most meghirdetem!

Szarny: 2015-os Sexy, allapota ujszeru, szine elenk, a vitorla ropogos, osszecsukva soha nem volt, 2. tulaja vagyok. 400 ora van benne, szakadas es serulesmentes! A trimmet sosem hasznaltam es mar akkor be volt ragadva mikor elhoztam, igy azt at kell nezni es kitisztitani a bowden csatornat. Most 80 km/h az utazoja, huzott kormannyal, magassagot tartva 120 koruli a vege.

Trajk: Laprugos, torheto fuggocsoves jetstar, 300 oras, allapota ujszeru. 3 tarcsafek, ballonos kerekek, leszallofeny, helyzetfeny, villogo, 50 literes muanyag tank, dupla A/C, vizhuto zsaluzat, olajnyomas, olajho, CHT, magassag, sebesseg, vario es toltesjelzo muszerrel. Egy eves akksival.

Motor: 912-es 80 lovas. Hazudhatnam, hogy 250 oras vagy epp 2500 de az igazat megvallva gozom sincs. En 250 orat raktam bele, MINIMALIS igenybevetel mellett! Soha nem hagyott cserben. Tavaly kapott gyari uj karbi felujito szettet, vizes karburator futest, uj gyertyakat. Kievprop legcsavarral egyedul 3800-on nullazik, es 7-8 litert fogyaszt orankent.

Ez egy igazi kis turagep, puha rugozassal, egy szemellyel 55 km/h-s atesesi sebesseggel, mivel amennyire tudtam lekonnyitettem. Igy nem sertodik meg az alkalmi placcoktol sem :)

Kacsasegg es uj plexi jar hozza, ha valakinek igy volna teljes a kep.

Az eladas nem surgos es ha megmarad sem fogom a Dunaba vetni magam. Eppen ezert nem alkudozom, az ar fix es vegleges. Komolytalan erdeklodok kerem, hogy kimeljenek!

9000 Euro

Bovebb info telefonon vagy E-mailben.

Koszi, hogy elolvastatok.
Telefon: +36205672372
Neved
E-mail címed
Üzeneted

© 2024 repulogep.hu
repulogep.hu Apróhirdetések